558849_2601184125391_380069556_nHallo ik ben Sjouke Koster

Ik heb het bedrijf opgericht op 2 februari 2005 gelijk na het afmaken van mijn laatste school ( theater techniek).

Inmiddels al zo 10 jaar ervaring in diverse projecten en provincies ( Friesland, Drenthe, Noord-Holland) met diverse zzp’ers collega,s Kleine of grote klus ze worden tot in de puntjes verzorgd mede Door de ervaring, vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit.
Tevens kunnen wij alle materialen en voorzieningen leveren die er voor de klus of de klant nodig zijn losse levering indien gewenst is ook mogelijk.

Nou is klussenbedrijf een heel ruim begrip hier bij een kleine greep uit de werkzaamheden:

  • Diverse timmerwerkzaamheden
  • Tegelwerk (wand en vloer)
  • Infrastructuur Tuinaanleg /onderhoud
  • Schilderwerk
  • Loodgieters werk
  • Electra
  • Montage audio en visueel

Mocht U klus of project er niet tussen staan vraag gerust we kunnen nog veel meer maar daar is deze pagina te klein voor!

Kortom heeft u plannen voor Onderhoud aan uw Woning, tuin of bedrijf? Of bent u van plan om uw pand te Renoveren, verbouwen, herinrichten Veelal heeft u hier zelf al heel wat uurtjes denkwerk in zitten. En als u dan de beslissing heeft genomen om aan het onderhoud, de renovatie of de verbouwing te beginnen, rijst de vraag: ‘wie kunt u dan hiervoor inhuren?’ Klusbedrijf Sjouke Koster wil graag uw partner zijn. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Tevens streven wij ernaar om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Zo wordt na een dag van hard werken de bouwplek door ons weer volledig opgeruimd. Klusbedrijf Sjouke koster houdt alle ontwikkelingen op klusgebied, tuingebied bij. Wij werken met de nieuwste materialen en de nieuwste technieken met ons vaste en mobiele werkplaats . Ook houden wij nieuwe wet- en regelgeving in de gaten.

Heeft u een vraag over een uit te voeren klus of wilt u een offerte opvragen, maak dan gebruik van ons mailformulier uw aanvraag zal zo snel mogelijk worden behandeld.

Indien u geïnteresseerd bent in de werkwijze dan kunt u middels het bekijken van de foto’s een indruk krijgen. Of op de facebook pagina voor de laatste projecten.

Verder mag u altijd via de referenties vragen naar de opgedane ervaringen.

Heeft u vragen…stuur ons dan een e-mail, en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.